Ledigt jobb

Undersköterska och sjuksköterska sökes till Bemanningsenheten, Halmstad

Sista ansökningsdag: 29 april Ansök nu

Bemanningsenheten i Halmstad kommer successivt att utöka vårdresursen som består av sjuksköterskor och undersköterskor. Vi söker personal inom båda yrkeskategorierna. Vårdresursen är en stödfunktion för vårdavdelningarna i Halmstad i syfte att lösa akuta bemanningsbehov av kvalificerad vårdpersonal för patienter som är inlagda på sjukhusets alla vårdavdelningar. Inom Bemanningsenheten finns även en vakansexpedition som leder och fördelar uppdragen för personalen i vårdresursen samt sjukhuset vårdplatskoordinatorer.

Vi söker dig som letar efter ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete.
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

I vårdresursen arbetar du på vårdavdelningarna på Hallands sjukhus Halmstad. Det innebär att du arbetar upp en bred kompetens och får ett stort kontaktnät inom flera kliniker med väldigt många arbetskamrater. Du kommer till en enhet som präglas av öppenhet, engagemang, delaktighet och god trivsel. Vi är mycket måna om vårt varumärke och arbetar med ständiga förbättringar för att utveckla oss.

Vid anställningens start erbjuds du en introduktion inom de avdelningar där du kommer att arbeta. Detta är en utmärkt chans för dig som vill bredda din kompetens och föredrar ett omväxlande arbete. Du kommer att vara delaktig i utformning av din introduktion, för att ge dig optimala förutsättningar på din nya arbetsplats. Sjuksköterskor introduceras oftast inom specialiteter som är närliggande eller utifrån intresse i samråd din chef. Du erbjuds en personlig utvecklingsplan som kontinuerligt revideras i samråd med din chef.

Kvalifikationer

Några års erfarenhet inom vården är en fördel och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Att arbeta i vårdresursen kräver en grundtrygghet i sin yrkesroll på vårdavdelning. Undersköterskeutbildning med kurser i akutsjukvård och medicin 2 alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig. Legitimerad sjuksköterska krävs en legitimation.

Som person vill vi att du är initiativtagande och kontaktskapande samt tycker om att arbeta under eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring förekommer. Två helger på 5 veckor.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
8

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 april. Referensnummer HS 81/18.

Övrigt

Vårdresursen kommer successivt utökas under våren och intervjuer och tillsättningar kommer ske kontinuerligt tills behovet är tillgodosett. Flertalet personal söks i båda yrkesprofessionerna. Intervjuer kommer att sker löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anette Johansson, Avdelningschef

Telefon: 035-13 11 56

Lakshmi Gustafsson, Kommunal

Telefon: 035- 13 40 49

Ann-Sofi Stjernström, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 14 48