Ledigt jobb

Överläkare i Urologi till Hallands sjukhus Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 6 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortoped, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, mödravård, gynekologi samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning.

På operationsavdelningen gör vi ca 300 urologiska ingrepp per år, huvudsakligen transuretral och scrotal kirurgi samt endoskopisk stenkirurgi. På vårdavdelningen finns ett palliativt team dit anslutna patienter har öppen retur och urologer medverkar vid behov.

Navet i den urologiska verksamheten är mottagningen som utöver urologer bemannas av tre urologisjuksköterskor, en undersköterska samt två sekreterare. På mottagningen har vi ca 2500 besök per år och handlägger alla former av urologi.

Vid Kungsbacka sjukhus bedrivs forskning och utveckling främst genom kliniska prövningar och studier. Vi har ett väl utvecklat samarbete med urologikliniken Varberg-Halmstad samt onkologikliniken och urologikliniken på Sahlgrenska med bl.a. MDK varje vecka.

Vi är stolta över att ha bra tillgänglighet och att ge patienterna ett gott bemötande vilket framgår av våra patientenkäter och cancerregistret där vi bland annat ligger bland de bästa i landet avseende målen för prostatacancer.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter för överläkare inom urologi. Planerad urologisk verksamhet med omväxlande mottagning och operation måndag-fredag. Beredskap i hemmet för inneliggande post-operativa patienter. Anställningen är förlagd till urologikliniken på Hallands sjukhus Kungsbacka.

Du kommer att arbeta på en liten arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå, där varje medarbetare är en viktig länk. Vi har ett positivt utvecklingsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare i urologi. Du bör vara intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 juni. Referensnummer HS 138/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Louise Bentley, Vertsamhetschef

Telefon: 0725-264978

Christer Edlund, Urolog

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Anders Jönsson, Läkarförbundet

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)