Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Kirurgi,ortopedi och urologimottagning, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 25 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Vår verksamhet ingår i opererande specialiteter tillsammans med mottagningen för Gynekologi samt vår operationsenhet.

På mottagningsverksamheten inom kirurgi, ortopedi, urologi är vi ca 30 medarbetare uppdelat på läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi arbetar med diagnostik och behandling och vi utför även mindre operationer och viss skopiverksamhet. På vår operationsenhet som ligger i anslutning till vår mottagning utförs operationer vanligtvis under dagkirurgiska former. Du kommer att arbeta på en arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en viktig länk. Personlig lämplighet med flexibilitet och samarbetsförmåga är därför viktigt. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på arbetet, därför erbjuder vi ett antal förmåner när du arbetar hos oss som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag och olika former av personalförmåner.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska kommer du att ha vanligt förekommande arbetsuppgifter som mottagningar tillsammans med läkare, att assistera vid olika undersökningar som gastroskopier, enklare polikliniska operationer osv. Du kommer även att ha telefonrådgivning och egna mottagningar med postoperativa kontroller, suturtagning, såromläggningar mm.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är sjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning inom kirurgi, ortopedi och urologi i Kungsbacka då en av våra arbetskamrater har fått ett nytt arbete. Förutom att du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, så ser vi gärna att du har arbetat med mottagningsarbete. Har du även någon specialistkunskap inom framförallt kirurgi eller ortopedi är det meriterande.

Vi arbetar i teamwork med positiv och god laganda. Du bör vara flexibel, noggrann och ha en god förmåga till bra kommunikation med såväl patienter som med kollegor, något som vi idag ser som viktiga egenskaper för en bra arbetsplats med god arbetsmiljö. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 februari. Referensnummer HS 48/18.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan därmed bli kallade på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Rosander, Avdelningschef

Telefon: 072-171 50 06