Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Röntgenmottagningen i Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Röntgenmottagningen i Kungsbacka kännetecknas av gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en liten framåt, modern och expanderande avdelning. Här finns magnetkamera, CT, genomlysning, skelettröntgen, mammografi och ultraljud.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss har du en viktig roll i det första mötet med våra patienter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av arbete i reception där du har direktkontakt med patienter. För övrigt hanterar du bokningar, ansvarar för telefonkontakt med patienter band annat via TeleQ samt andra administrativa arbetsuppgifter.
Du ingår i ett team med sjuksköterskor, läkare och sekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda IT-kunskaper.

Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare har en utpräglad servicekänsla gentemot både patienter och personal. Vår styrka ligger i vår gemenskap och förutsätter god samarbetsförmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tjänsten är ett vikariat på ca 6 månader med möjlighet till fast anställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer ADH 16/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Zlatica Angelova Radovanov , Avdelningschef

Telefon: 0300-56 54 28, 0733-61 13 72