Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Habiliteringen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är uppdelad på 50 % i Halmstad och 50 % i Varberg/Falkenberg. Du kommer att arbeta med olika typer av medicinsk omvårdnad, förebyggande folkhälsa, medicinering etc. ur ett funktionsnedsättningsperspektiv. I uppdraget ingår samverkan med övrig sjukvård såsom närsjukvård, specialistsjukvård, skolhälsoteam och regionhabilitering samt gymnasieskolor och gruppboende.

Habiliteringen är en specialistverksamhet för utredning och uppföljning av barn, ungdomar och vuxna med tidigt förvärvade och varaktiga funktionsnedsättningar, som medför svårigheter i det dagliga livet och kräver tvärfacklig habilitering. Tjänsten är placerad på vuxenhabiliteringen där du kommer att arbeta tillsammans med arbetsterapeut, kurator, logoped, medicinsk sekreterare, psykolog, sjukgymnast och specialpedagog.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har en för tjänsten adekvat vidareutbildning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, vilket bland annat innebär en god förmåga att skapa goda relationer till såväl patienter som kollegor och övriga samverkanspartners. Arbetet ställer höga krav på initiativförmåga vilket innebär att du behöver ha en god förmåga att besluta och initiera handling. Du bidrar också till ett organisatoriskt lärande genom att sprida och ta del av kunskap som är användbar för organisationen. Tjänsten är förenad med hem-, skol -och arbetsplatsbesök varför körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer ADH 15/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Katarina Sibelius, Avdelningschef Varberg/Falkenberg

Telefon: 0340-48 18 26

Marie Abrahamsson, Avdelningschef Halmstad

Telefon: 035-13 41 89

Bengt Werner, Vårdförbundet

Telefon: 0709-24 88 44