Ledigt jobb

Serviceelektriker/Drifttekniker till Teknisk service, Halmstad

Sista ansökningsdag: 23 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Vårt uppdrag hos Teknisk service är att sköta Region Hallands fastigheter och ge service till de verksamheter som är hyresgäster i dessa. Vi ansvarar för drift och underhåll, både av byggnader och den yttre miljön för fastigheterna dygnet runt och har en långsiktig plan för underhåll. I våra specifika uppdrag ingår installation, drift och underhåll av för vården och övriga verksamheter viktig utrustning.

Vi är en värdeskapande partner inom stöd och service – en del i Region Halland.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning och
reparation av el-anläggningar samt automationsutrustning inom fastighetsdrift men även andra speciella installationstyper som finns inom sjukvård, exempelvis medicinsk gas, desinfektionsutrustningar, patientsignalsystem etc.

Arbetsområdet är Region Hallands södra fastighetsbestånd, i huvudsak på Halmstad Sjukhus. Det är viktigt att våra anläggningar körs på ett säkert och energieffektivt sätt. Arbetet består även av att driftoptimera, energieffektivisera samt vara behjälplig vid myndighetsbesiktningar, m.m. av våra anläggningar.

Vid din sida arbetar kollegor med samma uppdrag. Vi är indelade i grupper med en särskild inriktning men stöttar även de andra grupperna i deras arbete – vår styrka är att vi är mångkunniga men på samma gång specialister.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, men först efter att du kommit in i arbetet ordentligt.

Vi förväntar oss inte att du kan allt innan du börjar hos oss men du behöver ha ett genuint intresse av teknik samt en vilja av att lära.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk utbildning från gymnasie- eller högskola, med inriktning mot el. Du bör ha erfarenhet av underhållsarbete från liknande arbetsområde. Det är meriterande att ha erfarenhet av arbete med drift och underhåll inom fastighetsförvaltning.

Du är en person med bred teknisk kompetens, som kan planera, utföra och dokumentera underhållsarbete. För att tillgodose vårdens servicebehov krävs noggrannhet. Att vilja förbättra och utveckla vårt arbete skall kännas som en självklarhet för dig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, du kommer att arbeta nära vården. Du är lyhörd och har en god serviceanda.

Du ska ha lätt för att utrycka dig i tal och skrift samt ha kunskaper i engelska. Du har även goda datorkunskaper (MS Office). Det är meriterande om du har erfarenhet av ärendehanteringssystem.

B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 januari. Referensnummer RGS 80/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlott Ullstadius, Avdelningschef

Telefon: 035-241 63 24

Anders Hammarbäck, Elingenjör

Telefon: 073-157 25 75

Per Bengtsson, Ingenjör

Telefon: 072-16 16 241

Ulf Karlsson, Kommunal

Telefon: 035-17 45 50