Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 10 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatriska mottagningen (VPM) Kungsbacka har ett upptagningsområde på ca 78 000 invånare och ansvarar för vård av patienter över 18 år i specialistpsykiatrins målgrupp som är personer med svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolära tillstånd, personlighetsstörning, neuropsykiatriska störningar, psykotiska tillstånd samt suicidalitet. Arbetet bedrivs i tvärprofessionella team, i samarbete med heldygnsvård, närsjukvård och kommun. Mottagningen har cirka 50 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Vuxenpsykiatrimottagningen i Kungsbacka söker dig som är intresserad av psykiatri och som vill vara med och driva utvecklingen av den psykiatriska omvårdnaden på enheten. Vi söker nu en sjuksköterska för tillsvidareanställning.

Som sjuksköterska på vuxenpsykiatrimottagingen kommer du att arbeta med samtalsbehandling, telefonrådgivning, läkemedelsuppföljning/hantering samt bedömningar. Hembesök kan förekomma. Du kommer att ingå i en sjuksköterskegrupp med hög kompetens och kommer erbjudas handledning. Som sjuksköterska inom psykiatriska öppenvården i Kungsbacka kommer du att arbeta i nära samarbete med andra professioner i tvärprofessionellt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri. Specialistutbildning i psykiatri värderas högt och psykoterapeutisk grundutbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete med målgruppen är önskvärt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att leda patient- och anhöriggrupper. Körkort B är önskvärt.

Som person är du ambitiös och professionell i din roll och har patientens behov i tydligt fokus för ditt arbete. Du har en helhetssyn på ditt arbete och en god samarbetsförmåga. Du har ett tydligt intresse för förbättringsarbete och tar ansvar för att utveckla verksamheten med patienternas behov som din utgångspunkt. Vi tycker det är viktigt att du bidrar till ett gott samarbete genom ett starkt engagemang, god kommunikation, positiv inställning samt att du delar med dig av din kunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 10 mars. Referensnummer A847272.

Övrigt

Vi tillämpar löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Carina Hansson Zander , Vårdförbundet

Telefon: 035-13 17 00

Jenny Wiman, Avdelningschef

Telefon: 0767-78 24 09