Ledigt jobb

Sjuksköterska natt till Ortopediavdelning 81, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 30 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Avdelning 81 är en ortopedisk vårdavdelning indelad i en akut enhet med 22 vårdplatser och en elektiv enhet med 12 vårdplatser. Vi arbetar i processer och jobbar mycket med korta vårdtider. Som vårdpersonal på avd. 81 börjar man i den akuta enheten för att sedan efter en tid skolas in i den elektiva verksamheten. Som sjuksköterska på ortopeden har du stora möjligheter att vara med och utveckla framtidens ortopedi i Halland.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innebär att leda omvårdnadsarbetet på en ortopedisk vårdavdelning, förbereda patienter för operation samt att omhänderta och vårda patienter postoperativt.

Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.
Under året får du bland annat:
• Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
• Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
• Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
• Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.
Läs mer på: www.regionhalland.se/basår

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom ortopedi är meriterande.

Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande och du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete

Om du söker en utmaning i en förändringsintensiv miljö, drivs av att arbeta med människor och vill göra skillnad i en organisation som har ett samhällsviktigt uppdrag, är du mer än välkommen att söka! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Nattjänstgöring 72% - 100%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 september. Referensnummer HS 246/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Dahlberg, Avdelningschef

Telefon: 035-13 46 72

Oskar Stolt, Avdelningschef

Telefon: 035-13 46 46

Mikael Apelquist, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 81