Ledigt jobb

Undersköterska vikariat till Intensivvårdsavdelningen, Varberg

Sista ansökningsdag: 27 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Region Halland har engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vår avdelning är en blandad IVA/Intermediär med sammanlagt åtta vårdplatser. Vi har även en postoperativ verksamhet med 10 vårdplatser för inneliggande kirurgi. Då vi rymmer Iva IMA, postop inom vår verksamhet blir arbetet varierat, men det ställer också stora krav på dig som undersköterska. Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats med kompetenta medarbetare som arbetar med patienten i centrum.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska inom intensivvården vårdar du kritiskt sjuka patienter med svikt i vitala funktioner. Vilket innebär att dessa patienter ofta är sederade och har ett stort omvårdnad och övervakningsbehov. På vår postoperativa del av avdelningen vårdar du nyopererade patienter tills de går vidare till vårdavdelning.
Avdelningen har mycket teknisk utrustning som även undersköterskorna hanterar.

Som undersköterska hos oss har du ett nära samarbete med sjuksköterskor, läkare och sjukgymnast. Man arbetar i team kring patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att ha ett omväxlande och utmanande arbete. Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård.

Du skall ha genomgått kurserna:
• Akutsjukvård/sjukvård, 200 poäng
• Medicin 2, 100 poäng
Utbildningsbevis erfordras.

Tjänsten kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån det situationen kräver. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt. Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Om detta stämmer på dig har du goda förutsättningar att trivas i vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Vikariat fr.o.m. 2019-04-01 t.o.m. 2019-12-31.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 27 januari. Referensnummer HS 6/19.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Olofsson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 22 48

E-post: agneta.olofsson@regionhalland.se

Paula Arthur Örngård , Avdelningschef

Telefon: 0340-48 14 72

E-post: paula.arthur-orngard@regionhalland.se

Irene Gustafsson, Kommunal

Telefon: 0340-48 10 69

Elisabeth Axell , Kommunal

Telefon: 0340-48 04 40