Ledigt jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Hyltebruk

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På vårdcentralen Hyltebruk arbetar vi alla tillsammans för att erbjuda våra listade patienter bästa vård hos rätt specialist. Vi strävar efter att ha hög kompetens, god tillgänglighet och att medarbetarna känner arbetsglädje. Vid årsskiftet har nu vårdcentralen Hyltebruk/Unnaryd slagits samman med Vårdcentralen Torup och har nu ca 10000 listade patienter. Tjänsten är placerad i Hyltebruk, men tjänstgöring kan komma att bli aktuell på någon av de andra orterna.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en distriktssköterska som vill arbeta tillsammans med oss på vårdcentralen. Du kommer att arbeta både på distriktssköterskemottagningen och läkarmottagningen.

Dina arbetsuppgifter hos oss i Hyltebruk kommer bestå av sedvanligt arbete på vårdcentral, egen mottagning, telefonrådgivning, labbarbete och arbete på läkarmottagning med planerad samt akut omvårdnadsarbete.

Kvalifikationer

Du som söker är distriktssköterska eller sjuksköterska. B körkort är ett krav. Som person tycker du om och ser fördelen med att arbeta i team, du är positiv och flexibel. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer NSVH 2/19.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstidens gång, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Wahlström, Vårdcentralschef

Telefon: 0703-56 36 61

Lise-Gun Höglund, Vårdförbundet

Telefon: 0345- 183 01