Ledigt jobb

Kock till Kostservice, Halmstad

Sista ansökningsdag: 23 november Ansök nu

Är du en bra kock som kan ge service och lagar god mat? Då har vi tjänsten för dig! Kostservice söker nu dig som vill bli en del av ett team med engagerade och professionella kockar.

Kostservice Halmstad producerar och levererar måltider till patienter samt personal och besökare på Hallands sjukhus Halmstad, därutöver produceras mat till catering åt Region Hallands kurs- och konferensverksamhet.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där din erfarenhet och passion för matlagning bidrar till den bästa måltiden. Som kock ansvarar du tillsammans med kollegorna för förberedelser och tillagning av måltider till patienter, personal och besökare. Varje vardag tillagar vi drygt 1000 portioner varmmat.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av att laga god mat.

Arbetet som kock innebär att du tillsammans med kökets övriga kockar förbereder och tillagar dagens samtliga måltider. Ungefär 20 procent av måltider till patienter är kost som är speciallagad i vårt diet-kök med hänvisning till intolerans mot vissa näringsämnen eller andra behov.

Du förväntas delta vid planering av arbetsdagen och bidra till att utveckla arbetssätt och rutiner tillsammans med kollegorna. I det dagliga arbetet ingår även att hantera egenkontrollen samt att samarbeta på ett smidigt sätt med övriga delar av verksamheten.

Vi arbetar veckans alla dagar och arbetstiden är förlagd till dagtid. Helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kockutbildning samt flerårig erfarenhet av arbete inom restaurang och/eller storkök. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav. Goda datorkunskaper är önskvärt. Erfarenhet av kostdatasystemet Aivo och beställningssystemet Landlord är meriterande, liksom genomförda utbildningar inom egenkontroll och HACCP.

Du har ett genuint och passionerat intresse för mat och service samt har viljan att ta ansvar och visa engagemang. Du arbetar strukturerat och har känsla för detaljer. Du förväntas även vara initiativrik och innovativ samt kostnadsmedveten. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under ansökningstiden, så varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 november. Referensnummer RGS 91/18.

Övrigt

Vi läser ansökningar och kallar löpande till intervju under ansökningstiden.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Malin Larsson , Tf. avdelningschef

Telefon: 070-284 09 45

Annika Levin, Kommunal

Telefon: 0340-48 14 47