Ledigt jobb

Vårdcentralerna i Falkenberg/Hylte området söker sommarvikarier

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Arbetsbeskrivning

I sommar behöver vi förstärkning i olika omfattning på våra regiondrivna vårdcentraler: Vårdcentralen Slöinge, Vårdcentralen Ullared, Vårdcentralen Falkenberg , Vårdcentralen Vessigebro, Vårdcentralen Hyltebruk och Vårdcentralen Torup. Vi är alla etablerade enheter och trivsamma arbetsplatser. Vi söker distriktssköterskor, medicinska sekreterare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Uppgifter på en vårdcentral såsom arbete på läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, laboratorium och kassa/sekreterarfunktioner. Som timvikarie hos oss finns stor möjlighet att även arbeta extra efter sommaren.

Kvalifikationer

Du är utbildad sjuksköterska, distriktssköterska, undersköterska eller medicinsk sekreterare. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av mottagningsarbete.
Vänligen ange i din ansökan vilken omfattning du är tillgänglig för arbete.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi tillämpar löpande rekrytering så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen till oss!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
10

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer NSVH 249/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Pia Fredriksson, Verksamhetschef

Telefon: 0768-08 72 19

Helén Thorstensson, Verksamhetschef Vårdcentralen Falkenberg

Telefon: 072-523 49 03

Eva Hedbrandh, Verksamhetschef

Telefon: 0729-85 24 77

Maria Wahlström, Verksamhetschef Torup

Telefon: 070-35 63 661

Gunnel Bergström, Kommunal

Telefon: 0346-562 30

Jessika Schough , Vision

Telefon: 0707-201451

Ann-Charlott Johansson, Vårdförbundet

Telefon: 0346-571 00