Ledigt jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Nyhem, Halmstad

Sista ansökningsdag: 1 oktober Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Nyhem ligger i centrala Halmstad och är en trivsam vårdcentral med fräscha lokaler och cirka 10 000 listade patienter. Här finns läkarmottagning, laboratorium, BVC, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog. Vi har även specialistmottagning för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Folktandvården finns också i samma byggnad.

Vi är ett härligt gäng som arbetar här med en växande framtid i sikte. Vi söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat mottagningsarbete på vår läkar- och distriktssköterskemottagning. Du kommer också att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker akut till vårdcentralens drop-in mottagning. Även administrativa uppgifter ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska alt. legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott professionellt bemötande gentemot dina kollegor och de som besöker vårdcentralen. Vi ser även att du har en positiv inställning till utvecklingsarbete.

Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. Det är önskvärt med kunskaper i engelska. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs.
Körkort B erfordras för tjänsten.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde 2019-01-01. Tidsbegränsad anställning 1.5 år med möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 oktober. Referensnummer NSVH 171/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Grethe Glendert Sundell, Vårdcentralschef

Telefon: 0731-43 21 23

Maria Björk, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 92 53