Ledigt jobb

Undersköterskor till avd. 5C/HIA Medicinkliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 23 september Ansök nu

KARDIOLOGIN PÅ HALLANDS SJUKHUS VARBERG SATSAR PÅ FRAMTIDEN!

VI BEHÖVER DÄRFÖR UTÖKA MED UNDERSKÖTERSKOR PÅ MEDICINKLINIKEN AVD. 5C/HIA.

VILL DU VARA EN AV DEM SOM SKA SÄTTA PRÄGELN PÅ DEN FRAMTIDA KARDIOLOGISKA OMVÅRDNADEN? DÅ SKA DU DEFINITIVT LÄSA VIDARE!

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Medicinkliniken i Varberg är organiserad under område 1 på Hallands sjukhus. Kliniken består av fyra vårdavdelningar, fyra mottagningar och en dialysavdelning som är Sveriges modernaste.

Avdelning 5C är en kardiologisk vårdavdelning med 25 vårdplatser, varav 4 HIA-platser. Vi har möjlighet att övervaka 21 patienter i arytmiövervakning och 4 patienter i ischemiövervakning på HIA. Patienterna kommer huvudsakligen från akutmottagningen, men vi har även planerade inläggningar från Hjärtmottagningen samt övertag från andra sjukhus. Vanligt förekommande diagnoser på avdelningen är hjärt- och kärlrelaterade sjukdomar samt postoperativ vård efter kranskärls-, klaffoperationer, pacemaker och ICD-inläggningar. Utöver detta finns arbetsuppgifter för en del av våra erfarna sjuksköterskor även på hjärtmottagningen. Där har vi arbetsuppgifter i form av dagsjukvård med elkonverteringar vid förmaksflimmer och sjuksköterskebaserat mottagningsarbete.

Vår ambition är att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande. Det finns ett vårdnära serviceteam (VNS) knuten till oss på 5C/HIA som sköter omvårdnaden av avdelningen, vilket innebär att vi kan koncentrera oss på det vi är bäst på – patienterna.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta på vår kardiologiska vårdavdelning. Arbetet på vårdavdelningen kommer innebära vanligt förekommande undersköterskeuppgifter. I arbetet ingår arbetsuppgifter såsom omvårdnadsarbete och provtagning, in-och utskrivning av patienter i telemetrisystemet, EKG-tagning.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens inom flera områden. Som medarbetare hos oss blir du delaktig i vårt team med hög kompetens och god gemenskap.

Dag-, kväll- och helgtjänstgöring ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med stort intresse för kardiologi. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som undersköterska inom kardiologisk vård vilket även är meriterande. Kursen inom akutsjukvård är en merit.

Du ska kunna arbeta självständigt samt i grupp. Personliga egenskaper såsom noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga uppskattas. Vi värdesätter också att du har ett positivt arbetssätt, en utpräglad servicekänsla och har ett gott medarbetarskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söker du nya utmaningar och tycker att Region Halland och Medicinkliniken avd. 5C/HIA verkar vara en intressant arbetsgivare är du välkommen att söka till oss!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Deltid 75% med möjlighet till heltid 25% via vår bemanningsenhet.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
4

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 september. Referensnummer HS 236/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Andrea Kerwin, Avdelningschef 5C/HIA

Telefon: 0340-48 19 95, 0768-08 19 95

Liane Magnusson, Kommunal

Telefon: 0340-48 19 91