Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Kvinnohälsovården, Varberg/Falkenberg

Sista ansökningsdag: 25 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Kvinnohälsovården ingår i verksamhetsområdet Kvinnohälsovård och ungdomsmottagningar Halland. KHV har utbudspunkter i samtliga Hallands kommuner, vi arbetar med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt cellprovsscreening. Vid KHV arbetar specialistläkare, barnmorskor, psykolog, undersköterskor samt medicinska
sekreterare i team. KHV har ett nära samarbete med kvinnosjukvården vid Hallands sjukhus.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation, föra statistik, ordna behörigheter i olika vårdsystem samt andra administrativa uppgifter såsom intyg, scanning och posthantering. I arbetsuppgifterna ingår även att till viss del bemanna receptionen.

Placering i Varberg men viss tjänstgöring kommer även att ske på Kvinnohälsovården i Falkenberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Meriterande är kunskaper i dokumentationssystemet VAS.

Som person har du lätt för att uttrycka dig i tal såväl som skriftligt samt kan arbeta både självständigt och i team. Ett positivt och professionellt förhållningssätt samt ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater är något vi förväntar oss. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 november. Referensnummer ADH 102/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande rekrytering och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Cathrine Albertsson, Avdelningschef Kvinnohälsovården Norr

Telefon: 0725-66 06 16

Berit Rosenblad, Vision

Telefon: 035-13 18 83