Ledigt jobb

Vi på Förlossningen/BB söker Barnmorskor!

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förlossningen Halmstad har idag cirka 2 000 förlossningar/år. Vi har ett nära samarbete inom Kvinnokliniken och med Barnkliniken som har en neonatalavdelning med samvårdsplatser. Vi har god bemanning, positiva medarbetare med flexibla arbetsscheman.

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du att arbeta med vanligt förekommande barnmorskeuppgifter inom BB Halmstads arbetsområden där rotation inom enhetens arbetsområden ingår.

På Förlossning/BB har vi precis infört en mycket förmånlig arbetstidsmodell som innebär att barnmorskor nio månader om året arbetar 34 tim/vecka. De tre sommarmånaderna juni, juli och augusti är arbetstiden 38,25 tim/v. Den minskade veckoarbetstiden ger förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö.

För dig som är nyutexaminerad barnmorska alternativt barnmorska som inte arbetat inom förlossningsvården eller varit ifrån denna under en tid, kommer att få möjligheten att följa att följa programmet Trygg Start. Det innebär att du som barnmorska tilldelas en mentor som du går bredvid under 3 veckor för att sedan gå utöver grundbemanning under 9 v. Arbetstiden fördelas 80/20, vilket innebär att 20% av tiden är administrativ tid där tid finns för inläsning av vårdriktlinjer, teamträning, handledning och reflektion. Detta för att ge en trygg start!

Arbetstid: dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Vi eftersträvar en barnmorska med flexibilitet och nytänkande i vårdkedjan mellan Kvinnohälsovård Förlossning/BB. Du har en god samarbetsförmåga och vill utveckla framtidens förlossnings och BB vård samt har intresse och energi för kvalitets- och utvecklingsarbete med fokus på verksamheternas mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer A845176.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Katarina Sibelius , Avdeldningschef Förlossningen

Telefon: 035-136669

Mobil: 0725 091361

Anneli Pettersson Noreus, Avdelningschef BB

Telefon: 035-166659

Mobil: 0732-023893

Sandra Enlund, Vårdförbundet

Telefon: 035-136660