Ledigt jobb

Semestervikarier sökes till Vårdnära service och Städservice, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Vårdnära service och städverksamheten inom Hallands sjukhus Halmstad söker nya medarbetare, dels omgående men också till sommaren 2019. Våra stöd- och servicefunktioner för städservice och vårdnära service har stor betydelse för hälso- och sjukvården. Utöver den dagliga städningen av lokalerna på Hallands sjukhus, utför vi även vårdnära service till vårdenheter på sjukhusen. Med vårdnära service stödjer vi vårdenheterna med olika arbetsuppgifter som ger nytta och värde för vårdpersonalen, så att de kan fokusera på sina patienter och omvårdnaden av dessa. Med vårdnära service arbetar vi i team och erbjuder medarbetarna ett både flexibelt och omväxlande arbetsinnehåll. Vi som arbetsgivare har förväntan på dig som medarbetare, att du har rätt kompetens och förmåga att prestera inom vårdnära service.

Gillar du service, är ansvarstagande och noggrann? I så fall är du den vi letar efter nu, i sommar och kanske även framåt. Hos oss arbetar du både självständigt, men också i team med andra. Vårdnära service och städverksamheten inom Hallands sjukhus Halmstad söker nya medarbetare till sommaren 2019.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Vårdnära service innebär att ett team ansvarar för den vårdnära servicen på avdelningen. Serviceteamet samarbetar nära vårdpersonalen för att göra patientflödet så smidigt som möjligt och bidra till hög kvalitet på avdelningen. Arbetsuppgifterna för teamet kan bland annat innefatta ansvar för patientkök, städning och förrådshantering och innebär mycket samarbete, både inom teamet och med vårdpersonalen. Arbetet innebär också kontakt med patienter och anhöriga, där serviceteamet stärker patientens upplevelse av kvalitet.

Arbetsuppgifterna innefattar även städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på Halmstads sjukhus samt vårdcentraler inom Halmstads kommun.

Arbetet är främst schemalagt med tjänstgöring dagtid men kan variera mellan kl. 06.00-23.00. Helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Om du blir aktuell för sommarjobb hos oss måste du ha fyllt 18 år innan semestervikariatet börjar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av servicearbete, t.ex. städ. I arbetet ingår kontakter med patienter, anhöriga och vårdpersonal så därför ser vi gärna att du är en social och utåtriktad person som har lätt för att kommunicera med andra. Du har god förmåga att vara flexibel och kan prioritera mellan arbetsuppgifter då det behövs.

Mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av jobb hos oss inom Vårdnära service eller städ i Halmstad är du välkommen på drop-in-intervju torsdag 7 februari 2019 kl. 16:00 - 19:00 i Restaurang Galaxen på Hallands sjukhus Halmstad (ingång vid huvudentrén).

Det är drop-in och du behöver inte anmäla dig eller söka arbetet innan. Har du inte möjlighet att komma då, får du gärna ansöka via webben.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen på drop-in-intervju eller att skicka in din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde juni 2019. Vi har även behov av medarbetare omgående.
Antal tjänster
20

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer RGS 92/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning måste utdrag ur belastningsregistret kunna uppvisas.

Vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tillämpar en elektronisk rekryteringsprocess där kommunikation och information kommer ske via e-post.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Niklas Persson, Avdelningschef

Telefon: 0102-06 96 22

Tuula Grahn, Avdelningschef

Telefon: 035-13 19 47

Ajnure Dogani , Kommunal

Telefon: 0736-53 15 31

Maritta Karlsson , Kommunal

Telefon: 0702-39 19 98