Ledigt jobb

Tandläkare sökes till Folktandvården Nyhem!

Sista ansökningsdag: 24 februari Ansök nu

Har du någon gång undrat hur det är att arbeta på folktandvården Nyhem? I nära anslutning till Högskolan i Halmstad och deras Campus ligger Halmstads största och modernaste folktandvårdsklinik. Den nyrenoverade kliniken med vit- och korallgrön silhuett erbjuder 12 behandlingsrum utrustade med effektiv luftkonditionering, något som uppskattas under de varma sommardagarna i soliga Halmstad.

Vi som arbetar här är ett humoristiskt, påhittigt och kunskapsdrivet gäng. Vi har en god gemenskap och tät sammanhållning och ses dessutom då och då utanför jobbet på olika roligheter. I vårt stora och gemytliga fikarum bjuds det ofta på något som höjer blodsockret och humöret. Fredagsfrallorna toppar slutet av veckan och förbereder oss inför en välförtjänt helg.

Det finns en stor framåtanda på kliniken och en vilja att vara i framkant. Vi utför avancerade behandlingar som operativa extraktioner, implantatprotetik och implantatkirurgi. Vi arbetar med de senaste, mest moderna materialen och har helt nya datorer, datorskärmar, digitala sensorer, OPG, laser, med mera. Här finns en endodontist på plats en dag i veckan och emellanåt kommer även andra specialister till kliniken och bidrar till utvecklingen hos våra behandlare. Med dessa specialister och med den nära kontakten med specialisttandvården i Halmstad finns här stora möjligheter till utveckling.

Vill du vara med och utveckla morgondagens klinik i en kreativ och inspirerande miljö? Då är du välkommen att söka till Folktandvården Nyhem.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Folktandvården Nyhem efter en ny kollega. I rollen som tandläkare kommer du att genomföra sedvanliga arbetsuppgifter så som kausal och symptomatisk behandling av barn och ungdomar samt vuxentandvård. Som tandläkare hos oss får du ett omväxlande arbete och har ett nära samarbete med kollegor, där patienten står i fokus. Hos oss äger och styr du din egen utveckling. Hittar du utbildningar som du ser har nytta för både dig och kliniken ser vi detta som en naturlig del av din kompetensutveckling. På Folktandvården Nyhem har vi organisationens stöd att vara ledande och stå i framkant inom tandvården, vilket betyder att vi har få begränsningar när det kommer till utveckling för vår personal och avdelning.

Du kommer att mötas av en personalgrupp som består av cirka 25 personer som har en bred spridning av kompetenser. Folktandvården Nyhems arbetsgrupp präglas av många skratt och en vilja att nätverka med andra professioner inom Region Halland.

Läs gärna mer om Folktandvården i Halland på:
http://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/yrken-nu-och-i-framtiden/ftvhalland/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare:

Vidare ser vi att du:
• Har god odontologisk kompetens.
• Har intresse och engagemang att arbeta med såväl vuxna som barnpatienter.
• Är en utpräglad lagspelare och se teambaserat arbetssätt som positivt.
• Har ett resultatorienterat synsätt baserat på ett effektivt patientomhändertagande.
• Har allmänna IT-kunskaper.
• Har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala.
• B-körkort är önskvärt.

Du är en person som tar ansvar för såväl din egen som folktandvårdens utveckling. Du är intresserad av systematiska förbättringar och bidrar till kunskapsutbyte. Att driva idéer och söka nya arbetssätt är något som engagerar dig. Vidare ser vi att du är omvärldsbevakande och uppdaterad kring teknik. Du är flexibel i ditt arbetssätt och tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 februari. Referensnummer A844763.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan redan nu. Det innebär också att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Folktandvården Nyhem är den största allmäntandvårdskliniken i Halmstad. I dagsläget befinner vi oss på en förändringsresa där vi satsar på att ligga i framkant inom Region Halland, detta genom viljan att ständigt förbättra oss. För att lyckas tror vi på ansvarstagande, nyfikenhet och samarbete mellan våra olika kompetenser. Vi satsar på delaktighet, kompetensutveckling, möjlighet till forskning och bra arbetsmiljö för att försäkra ständig utveckling av vår verksamhet. Vår ambition är att alla medarbetare ska vara en del av denna förändring genom att komma med idéer kring utveckling och teknik. Vårt mål är att det i sin tur ska bidra till att man som anställd på Folktandvården Nyhem ska känna sig delaktig och kunna titta tillbaka och känna stolthet över det man har bidragit till för kliniken och dess framväxt inom tandvården och över sin egen utveckling.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Shpetim Bujupi, Klinikchef

Telefon: 073-508 54 93

Meghan Bonacasa, Kliniksamordnare

Telefon: 035-13 16 80

Stefan Nordström, TT Halland

Telefon: 070-684 92 00