Ledigt jobb

Medicinska sekreterare sökes till Barn- och ungdomskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Barnkliniken är en länsövergripande klinik med mottagningar både i Varberg, Falkenberg, Kungsbacka och Halmstad där vi samordnar våra sekreterarresurser.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu två medicinska sekreterare till Barn- och ungdomskliniken, Halmstad. Här är vi ett glatt gäng sekreterare som arbetar i team där du kommer att ha ett nära samarbete med ditt team. Barn- och ungdomsklinikens medicinska sekreterare är organiserade som en egen enhet över länet där vi hjälps åt vid behov. Mycket händer på kliniken just nu där även du kommer att ha en stor roll. Vi arbetar tillsammans för utveckling och förbättring, där du och dina synpunkter är viktiga.

Arbetet omfattar medicinsk dokumentation, remisshantering, diagnosregistrering, telefonservice och tidbokning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller har likvärdig utbildning med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Kodarutbildning och god datorvana är meriterande. Erfarenhet av Region Hallands IT-system är önskvärt.

Du ska ha god organisationsförmåga, ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga då vi arbetar med teambaserad vård. Du är positiv, engagerad och är intresserad av ett roligt, stimulerande och självständigt arbete. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Är du den vi söker?

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer A840403.

Övrigt

Vi utgår från ett löpande urval och intervjuer kan komma att hållas innan ansökningsperioden är slut. Vi rekommenderar därför dig att söka så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ninni Glansberg, Avdelningschef

Telefon: 035-13 41 09

Mobil: 073-202 39 43

Eva Carlsson, Vision

Telefon: 035-13 41 08