Ledigt jobb

Är du vår nya kock? Kostservice söker fler matintresserade kollegor!

Sista ansökningsdag: 18 november Ansök nu

Vill du göra skillnad för patienter och vårdpersonal? Är du en engagerad och matintresserad person som vill testa på att arbeta i ett storkök? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på Kostservice söker nu fler kockar som vill bli en del av vårt team av medarbetare och bistå in med ny matkunskap i vårt kök!

Kostservice Halmstad ansvarar för och lagar maten till patienterna, personal och besökare på Hallands sjukhus Halmstad. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där din erfarenhet och passion för mat och service bidrar till en bättre vistelse för sjukhusets patienter och anställda. Vi arbetar veckans alla dagar och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Låter det som något för dig? Passa på att söka redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som kock hos oss består din arbetsuppgifter av matlagning i varm- och kallkök. Diskning och brickdukning samt övrigt förekommande arbete i storkök kan vara aktuellt. Beroende på din erfarenhet kan också leverans av matvagnar med truck, bufféservering och arbete i kassa i lunchrestaurang och café bli aktuellt.

Tjänsten är en timanställning där du vid behov kommer att gå in och fylla vakanser som uppstår i köket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom storkök/restaurang. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök, restaurang och/eller café. Vi ser även gärna att du har goda kunskaper inom egenkontroll och HACCP. Svenska, flytande i tal och skrift, är ett krav. Kassavana och datorvana samt truckkort klass D är meriterande. För denna tjänst måste du ha fyllt 18 år.

Som person har du en positiv attityd och nära till skratt samt lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare har du snabba fötter, är flexibel och uppskattar omväxlande arbetsuppgifter. Tunga lyft förekommer dagligen och ibland är arbetet stressigt, det är därför bra om du har en god fysik. Och givetvis ska du kunna laga god mat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 18 november. Referensnummer RGS 84/18.

Övrigt

Vi läser ansökningar och kallar löpande till intervju under ansökningstiden.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Malin Larsson , Tf. avdelningschef

Telefon: 070-284 09 45

Annika Levin, Kommunal

Telefon: 0340-48 14 47