Ledigt jobb

Leg. arbetsterapeut till Rehabiliteringsmedicin, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 20 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vi är en rehabiliteringsmedicinsk enhet i Halland som består av slutenvård, dagrehab och öppenvård. Vår slutenvård bedriver vi på avdelning 51. Våra patienter är vuxna och de vanligaste diagnoserna är stroke, hjärnskador och ryggmärgsskador. Målet med rehabiliteringen är ökad aktivitet och delaktighet i en förändrad livssituation. Målet för patienten är att återgå till ett aktivt liv.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som arbetsterapeut på rehabmedicin, placering i det kognitiva teamet. Du är du en av flera professioner i ett interdisciplinärt team. Teamet består av arbetsterapeut, kurator, läkare, undersköterska, sjuksköterska, psykolog, logoped och fysioterapeut. Det är teamet tillsammans med patient och närstående som utformar målen för rehabiliteringen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års yrkeserfarenhet, företrädesvis inom specialistvård. Du behöver ha en god förmåga att samarbeta och kommunicera samt gärna erfarenhet av att arbeta i team. Vi månar om att ha rätt person på rätt plats och fäster därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Vikariat 1 år. Tillträde 13 maj eller enligt ök.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 februari. Referensnummer A849156.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Hanna Johansson , Avdelningschef

Telefon: 035-13 46 92

Inger Johansson, Sveriges arbetsterapeuter

Telefon: 035-17 45 84