Ledigt jobb

AVA/ Gastro söker nya sjuksköterskor till teamet!

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Är du mer intresserad av bredd än av spets är Akutvårdsavdelningen (AVA) rätt arbetsplats för dig!

På Akutvårdsavdelningen (AVA) bedriver vi vård för internmedicinska patienter som förväntas ha en vårdtid understigande två dygn. Vi vårdar patienter med en mängd olika diagnoser, vilket gör lärande i vardagen viktigt. På avdelningen finns 14 vårdplatser, som bemannas av två team, där alla yrkesgrupper är lika viktiga. Vi bemannar dessutom ett team med gastroenterologisk- och allmän internmedicinsk inriktning. Teamet ansvarar för 8 vårdplatser. All personal roterar mellan avdelningens olika team.

Under 2019/2020 har vi flera spännande nya utmaningar att ta oss an. Vi har ett strukturerat arbetssätt och strävar mot gemensamma mål. Omtanke om varandra och de patienter som vårdas hos oss, lägger grunden för en avdelning där vi trivs.

Två av våra fantastiska sjuksköterskor går nu vidare till nya utmaningar, vilket gör att vi söker behöver fylla på teamet.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss blir du delaktig i vårt tvärprofessionella team, där varje yrkeskategori bidrar med sin specifika kunskap. På AVA pågår ett ständigt förbättringsarbete, där vi tillsammans hittar lösningar på det trassel som kan uppstå i
vardagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom vården. Saknar du detta anser vi att avsaknad av erfarenhet kan vägas upp av ansvarskänsla, nyfikenhet, flexibilitet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga
egenskaper.

Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion. Är du nyutbildad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet påbörjar du din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
Läs med om basåret på Hallands sjukhus:
https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Vill du göra skillnad i en organisation som har ett samhällsviktigt uppdrag, är du mer än välkommen att söka! I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
2 tillsvidare och 3 vikariat. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
5

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer A850213.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annelie Ekengren Eliasson, Avdelningschef, akutvårdsavdelningen

Telefon: 035-17 43 21