Ledigt jobb

Arbetsterapeut sökes till Habiliteringen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 30 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Habiliteringen i Kungsbacka är en av tre mottagningar i Halland som ger habiliterande insatser till barn, unga och vuxna med olika former av funktionsnedsättningar. Avdelningen är indelad i tre team varav två arbetar med barn upp till 16 år och ett med vuxna från 16 år. För denna tjänst gäller placering i barnteam. På avdelningen finns stor samlad erfarenhet och en lust och vilja till ständig utveckling för att möta patienternas behov på bästa sätt.

Arbetsbeskrivning

Du står för det arbetsterapeutiska perspektivet i habiliteringsinsatserna i det tvärprofessionella teamarbetet. Arbetsuppgifterna innebär utredning, bedömning och behandlande insatser till barn och ungdomar upp till ca 16 års ålder med fysiska, intellektuella och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Du har ett nära samarbete med övriga fyra arbetsterapeuter på arbetsplatsen, vilket betyder att det finns möjlighet till handledning av erfarna kollegor. Hos oss står även metod- och kompetensutveckling inom det egna kompetensområdet i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet i yrket eller erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar är meriterande. Du har god förmåga att använda svenska i tal och skrift. B-körkort erfordras.

Som person har du en god samarbetsförmåga, intresse för teamarbete samt förmåga att arbeta självständigt utifrån egna bedömningar och teambeslut. Vi ser även att du har ett genuint intresse för habiliteringens målgrupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80%, men omfattning kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 september. Referensnummer ADH 81/18.

Övrigt

Vi läser ansökningar löpande och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Margareta Niklasson, Avdelningschef

Telefon: 0300-56 51 17

Ulrika Helsing, Arbetsterapeut

Telefon: 0300-56 51 86

Julia Wramling, SACO

Telefon: 0340-48 15 68