Ledigt jobb

Röntgensjuksköterska/Sjuksköterska till Mammografiavdelningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 23 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Då en av våra kollegor ska vara ledig från sin ordinarie tjänst pga arbete i ett projekt söker vi nu en vikarie! I första hand gäller vikariatet 1 år från tillträdesdag, ev. kommer möjlighet till fast anställning att finnas. Kom till oss och utvecklas, så bygger vi framtidens diagnostik tillsammans!

Arbetsbeskrivning

Röntgenkliniken kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande klinik.

Som sjuksköterska på mammografi kommer du att arbeta med hälsokontroller samt med klinisk mammografi. Vi arbetar dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska/sjuksköterska. Har du en röntgensjuksköterskeutbildning anses detta som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift krävs.

Vi värdesätter personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, ett flexibelt förhållningssätt och en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat 1 år, med ev. möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 september. Referensnummer ADH 79/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande Intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ann-Charlott Prediger, Avdelningschef, Röntgen Halmstad

Telefon: 035-13 13 14

Ulrika Rosén, Bitr. avdelningschef

Telefon: 035-13 13 69

Stela Pehar, Vårdförbundet

Telefon: 035- 13 13 01