Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Akutmottagningen, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 25 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På Akutmottagningen arbetar 120 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi har ca 38 000 besök per år vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa. Till Akutmottagningen hör också en AVA med 8 platser för max 24 timmars vård.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill möta varje arbetspass med nyfikenhet och som trivs med tvära kast i en akutverksamhet. Vanligt förekommande sekreteraruppgifter såsom journal- och kassahantering. I arbetet ingår dag-, kväll-, helg- samt nattjänstgöring och vi tillämpar flextid. Som sekreterare på Akutmottagningen arbetar du mot flera kliniker som bl.a. Medicin-, Kirurgi-, Urologi- och Ortopedikliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning, meriterande är kodningsutbildning samt kunskaper i journalsystemet VAS. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i engelska språket och ytterligare språk är meriterande då det på en akutmottagning söker patienter från många olika länder och sekreteraren är första mötet i sjukhusmiljön. Vi ser gärna att du har erfarenhet som medicinsk sekreterare då nattjänstgöring ingår i tjänsten, vilket innebär ensamarbete som sekreterare.

Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service, är flexibel och har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga men du kan även arbeta självständigt och hitta lösningar i vardagen.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Rotation, 20 % nattjänstgöring
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2019-01-02 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 november. Referensnummer HS 310/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kerstin Vendelstrand, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 13 17

Malin Larsson, Vision

Telefon: 0340-48 13 81