Ledigt jobb

Psykolog till Vårdcentralen Särö

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Särö är den nordligaste vårdcentralen i egen regi. Vi finns belägna mitt i Särö centrum och har knappt 7 000 personer listade hos oss. Som en av få vårdcentraler är vi idag en läkarledd enhet som siktar framåt och har stora ambitioner gällande förnyade arbetssätt och goda förutsättningar för utbildning/vidareutbildning. God arbetsmiljö är honnörsord. Vi har idag flera utbildningsläkare och två fasta specialister i allmänmedicin.

Utöver läkarmottagning finns även distriktssköterskemottagning, laboratorium, astma/KOL och diabetesmottagning. Vi har särskilda mottagningar för rökavvänjning, riskbruk samt resevaccination. På vårdcentralen finns även BVC, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykologmottagning samt ett rehabteam. Verksamheten är HBT-diplomerad. I vårt uppdrag ingår också ansvar för ett särskilt boende för äldre. Vägg i vägg med vårdcentralen har vi ett apotek.

Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Särö en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Arbetsbeskrivning

Som psykolog på Vårdcentralen Särö innebär arbetet en variation av arbetsuppgifter där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation t ex genom arbete med såväl individuell terapi och gruppbehandlingar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en väl fungerande vårdcentral, dina blivande medarbetare har hög kompetens och ett stort engagemang. Vi jobbar teambaserat så att rätt händer gör rätt saker!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg psykolog och har KBT-kompetens. Erfarenhet från primärvård är som alltid meriterande liksom erfarenhet från psykiatrin.
Vi värdesätter personliga egenskaper så som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi ser också att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer NSVH 221/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristian Brandt, Verksamhetschef Vårdcentralen Särö

Telefon: 031-92 95 10

Fackliga företrädare nås via Region Hallands växel

Telefon: 035-13 10 00