Ledigt jobb

Leg. Arbetsterapeut Rehabiliteringskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 1 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, undersköterskor och sjuksköterskor inom specialistsjukvården på Hallands sjukhus. Det innebär ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet, både inom slutenvård och öppenvård.

Vi söker nu en semestervikarierande legitimerad arbetsterapeut till vår verksamhet i Halmstad inför sommaren 2019.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som arbetsterapeut på Hallands sjukhus Halmstad. Vi arbetar mot sjukhusets samtliga kliniker. Större delen av vår verksamhet innefattar insatser inom slutenvård, men vi har även öppenvårdsmottagning.

Som arbetsterapeut inom slutenvården arbetar du i team där du har en viktig uppgift att bedöma, påbörja rehabilitering och överrapportera vidare till nästa vårdnivå utifrån patientens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du behöver ha en god förmåga att samarbeta och kommunicera, samt verka för ett öppet och gott arbetsklimat. Vi månar om att ha rätt person på rätt plats och fäster därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde i juni enligt överenskommelse. Semestervikariat juni-augusti.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 mars. Referensnummer A844583.

Övrigt

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jeannette Sehlberg, Avdelningschef

Telefon: 070–19 16 841

Inger Johansson, Sveriges Arbetsterapeuter

Telefon: 035-17 45 84