Ledigt jobb

Barnmorska till Kvinnohälsovården Söder, Halmstad

Sista ansökningsdag: 25 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Kvinnohälsovården ingår i verksamhetsområdet Kvinnohälsovård och ungdomsmottagningar Halland. Kvinnohälsovården söder har utgångspunkter i Halmstad, Hylte och Laholm. I vårt upptagningsområde har vi ca 1600 nyinskrivna gravida per år. Vid Kvinnohälsovården arbetar specialistläkare, barnmorskor, psykolog, dietist, undersköterskor samt sekreterare i team. Vi har ett nära samarbete med Kvinnosjukvården vid Hallands sjukhus. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Kvinnohälsovården i Halmstad. Vi arbetar med gravida och att leda föräldragrupper, gynekologisk cellprovtagning och preventivmedelsrådgivning. Möjlighet till rotation med Kvinnokliniken kan diskuteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, meriterande med förskrivningsrätt.

Du är positiv, flexibel och vill ge våra patienter bästa service. Du har ett stort intresse av att arbeta med gravida och att leda föräldragrupper. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, då vi arbetar i team, men du har också god förmåga att arbeta självständigt. Vi ser att du är intresserad av att arbeta med mottagningens kvalitets- och utvecklingsarbete med fokus på verksamhetens mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 november. Referensnummer ADH 104/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helén Allgulin, Avdelningschef, Kvinnohälsovården söder

Telefon: 070-148 19 26

Lena Bryntorp, Vårdförbundet

Telefon: 035-14 60 78