Ledigt jobb

Avdelningschef/Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 20 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med 80 000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet.

Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn. Det finns även en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning.

Arbetsbeskrivning

Chefsuppdraget innebär att leda med fokus på resultat, engagera och motivera medarbetare. Det medför även att du är arbetsgivarens representant. Som avdelningschef leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom enheten med syfte att uppnå hög kvalitet, patientsäkerhet och effektivitet. Vidare har du personal-, budget- och resultatansvar.

På medicinmottagningen arbetar 28 medarbetare inom professionerna sjuksköterska, biomedicinsk analytiker, fotvårdsterapeut, undersköterska samt medicinsk sekreterare som leds av avdelningschefen på medicinmottagningen. På mottagningen arbetar även 10 överläkare som leds av en läkarchef.

Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka (HSK) arbetar med kontinuerliga förbättringar och har fina resultat i nationella kvalitetsregister och i nationella patientenkäten. Medicinmottagningen HSK har team inom följande specialiteter/subspecialiteter: allergologi, lungmedicin, neurologi, kardiologi, hematologi, diabetes/endokrinologi samt gastroenterologi. På medicinmottagningen finns även en dagsjukvårdsenhet samt en AK-mottagning. Arbetsplatsen kännetecknas av en god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en nyckelperson. Medicinmottagningen HSK tillhör kliniken, medicinsk specialistvård HSK, där även ÖNH-mottagning, ögon-mottagning samt vårdavdelning ingår. Klinikledningen för medicinsk specialistvård HSK och opererande specialistvård HSK består av verksamhetschef, sex avdelningschefer, en läkarchef samt stödfunktioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av nya utmaningar. Du ska ha förmåga att vara tydlig och att kunna ge och ta emot feedback. Tillsammans med medarbetarna utvecklar du verksamheten och arbetar mot uppsatta mål. Erfarenhet av och intresse för förändrings-, förbättrings- och utvecklingsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett fyraårigt chefsförordnande.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 november. Referensnummer HS 289/18.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande, så vi ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Louise Bentley, Verksamhetschef

Telefon: 0725-264978

Carina Larsson, Vårdförbundet

Telefon: Växel 0300-565000

Mona Sandblom, Kommunal

Telefon: Växel 0300-56 50 00

Anders Jönsson, Läkarförbundet

Telefon: Växel 0300-56 50 00

Malin Nilsson, Medicinmottagningen, Vision

Telefon: Växel 0300-56 50 00