Ledigt jobb

Psykolog till Mottagningen för smärtrehabilitering, Varberg

Sista ansökningsdag: 18 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Rehabiliteringskliniken ansvarar för specialiserad rehabilitering inom sluten- och öppenvård på Hallands sjukhus Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en psykolog till kliniskt utrednings- och behandlingsarbete för smärtrehabiliteringen av vuxna.

Du kommer att ingå i smärtrehabiliteringsteamet, ett multimodalt specialistteam. I teamet ingår arbetsterapeut, kurator, läkare, psykolog och sjukgymnast. Arbetet kommer att ske interdisciplinärt med fokus på bedömning samt individuell- och gruppbehandling där fysiska, psykiska och sociala faktorer beaktas. Handledning erbjuds vid behov.

Du kommer vara en av 12 psykologer inom vår klinik, och en av två psykologer som tjänstgör på Mottagningen för smärtrehabilitering.

Rehabiliteringskliniken organiserar förutom psykologer även arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården i Region Halland.

Tjänsten kommer att vara placerad vid Hallands sjukhus i Varberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser gärna sökande med tidigare erfarenhet av teambaserad behandling och rehabilitering vid långvarig smärta. Kunskaper inom KBT och/ eller ACT är önskvärd.

Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 18 november. Referensnummer HS 286/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Hanna Johansson , Avdelningschef

Telefon: 035-13 46 92

Angelica Spaak, Psykolog, Smärtrehab

Telefon: 0340-48 21 97

Maria Johansson, HR Partner

Telefon: 035-13 11 75

Sveriges Psykologförbund, Stockholm

Telefon: 08-567 064 00