Ledigt jobb

Skötare timanställning till Psykiatriska kliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Heldygnsvården i Halmstad består av tre avdelningar: Psykiatriska intensivvårdsavdelningen med akutmottagning och substitutionsmottagning, avdelning 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt inriktning mot psykoser.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan.

Som skötare på PIVA får du möjligheten att ge psykiatrisk omvårdnad inom psykiatrins breda spektrum och du arbetar både på mottagningen och inne på avdelningen. Du arbetar närmast patienten och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, provtagning, stödsamtal samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden

I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjort skötarutbildning (Omvårdnadsprogrammet eller Vård- och omsorgsprogrammet alternativt äldre program) med lägst betyg Godkänd i samtliga kurser.
Önskvärt är att du inom ramen för utbildningen har Psykiatri 2, 200 poäng, alternativt kurs Psykiatri inom tidigare utbildningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom det psykiatriska området. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten.

Vidare är det en fördel om du är insatt i lagarna som styr vården inom psykiatrin. Då arbetet innebär en hel del journalföring är det viktigt att du har god datorvana.

Att arbeta som skötare hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Du är en trygg och stabil person som har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan hantera stressfyllda situationer. Avdelningen består av team med flera professioner och därför är god samarbetsförmåga av yttersta vikt. Ett positivt och professionellt förhållningssätt samt ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater är något annat vi förväntar oss. Vi uppskattar lyhördhet och förmåga till helhetstänkande kring patienten. Därtill ser vi att mod och vilja att utvecklas i din roll som skötare är andra viktiga egenskaper hos dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen men din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Timanställning med tillträde enligt överenskommelse. Semestervikariat under sommaren 2019 ingår.
Antal tjänster
10

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer PSH 132/18.

Övrigt

Vi läser inkomna ansökningar och kallar till intervju löpande under ansökningsperioden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Åse Lodén, Avdelningschef PIVA

Telefon: 035-13 17 98

Stefan Larsson, Avdelningschef avd. 26

Telefon: 035-13 17 11

Stefan Ujfalusi, Kommunal

Telefon: 035-13 17 24