Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till avd. 4A/njurmottagningen, Varberg

Sista ansökningsdag: 25 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På avdelning 4A omhändertas patienter med njur- och magtarmsjukdomar, dit vi nu söker en medicinsk sekreterare!

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga sekreterararbetsuppgifter i en avdelningsmiljö med skrivarbete för slutenvård inkl kallelse av patienter för inläggning. Avdelningsarbetet kommer att kombineras med arbete på njurmottagningen. Sekreteraren på njurmottagningen skriver mottagningsanteckningar, sköter tidboken, dvs kallar patienter inkl provtagning dessförinnan, har telefontid via TeleQ samt registrerar dialys- och mottagningspatienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning, meriterande är kodningsutbildning samt kunskaper i journalsystemet VAS. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet men det är inget krav. Du har goda kunskaper i det svenska språket både vad gäller tal och skrift är ett krav.

Vi söker en person som har en utpräglad känsla för service, är flexibel och har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du tar ansvar och är noggrann. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga men du kan även arbeta självständigt och hitta lösningar i vardagen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 mars. Referensnummer A857798.

Övrigt

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kerstin Vendelstrand, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 13 17

Annika Bengtsson-Jönsson, Vision

Telefon: 0340-481204, 0340-481576