Ledigt jobb

Leg. läkare till turistakuten på Vårdcentralen Västra Vall, Varberg

Sista ansökningsdag: 10 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vårdcentralen Västra Vall är en välbemannad vårdcentral placerad i Varbergs centrum. Till vårdcentralen hör även en välfungerande filial på Breared. Kvälls- och helgmottagningen finns placerad på Vårdcentralen Västra Vall.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter och tycker att tempoväxlingar gör arbetet stimulerande och omväxlande. Våra ledord är humor och glädje, ansvar, samarbete, engagemang och kommunikation.

Arbetsbeskrivning

Du som söker är legitimerad läkare och vill arbeta på vår turistakut under veckorna 25-33. Tjänsten innefattar att ta hand om akut sjuka turister i vår stad, som skadat sig, fått infektioner eller på grund av andra omständigheter är i behov av vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du är minst ST-läkare, men gärna Allmänspecialist. Vi förutsätter att du har god datorvana samt behärskar svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som person är flexibel, arbetar strukturerat och skapar förutsättningar för ett bra flöde på mottagningen. På vårdcentralen värdesätter vi teamarbete där samarbete mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag-, kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde juni 2019.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 10 mars. Referensnummer A849200.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Billmer, Verksamhetschef

Telefon: 0733-03 78 45

Maria Thärnå, Hallands läkarförening

Telefon: 0340-48 10 00