Ledigt jobb

Förrådsman till Förrådsservice, Halmstad

Sista ansökningsdag: 22 januari Ansök nuRegion Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består bland annat av Orderplock, Lagerpåfyllnad, Godsmottagning samt sedvanliga arbetsuppgifter på ett lager . Vi har cirka 30 närförråd ute på sjukhuset i Halmstad där vi sköter avläsning och uppackning av förrådsvaror. Vi följer upp plockstatistik på samtliga plockare på daglig basis.

Arbetstid Mån- Fredag, dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom logistik/lager. Du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som i skrift. Har du B-körkort och truckkort är det meriterande.

Som person är du strukturerad, metodisk och har en känsla för detaljer. Du behöver ha god social förmåga eftersom tjänsten innebär många kontaktytor. Du är positiv, flexibel och trygg i dig själv. Du beskrivs som prestigelös, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vi söker helt enkelt en lagspelare som sätter laget före jaget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 januari. Referensnummer A841079.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Daniel Hedeholt , Avdelningschef

E-post: Daniel.Hedeholt@regionhalland.se

Alexander Ossa , Kommunal

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)