Ledigt jobb

Tandsköterska sökes till Folktandvården Åsa

Sista ansökningsdag: 17 februari Ansök nu

Folktandvården Åsa är en trivsam och väletablerad klinik, belägen mitt i en växande ort, med gångavstånd till havet och centrum. Det finns goda möjligheter att pendla tack vare Åsa Station. Kör du bil finns här gratis parkering. Vi håller till i ljusa och trevliga lokaler som ligger tillsammans med vårdcentral och apotek. Vi som arbetar på kliniken är ett glatt gäng på 14 personer i blandade åldrar som har roligt tillsammans och skrattar mycket. Vi har en god stämning med högt i tak, vi lär mycket av varandra, hjälper och ställer upp för varandra. Vi ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik tandvård med patienten i fokus. Vill du bli en del av vårt trivsamma team?

Arbetsbeskrivning

Vi på Folktandvården Åsa söker nu efter en ny kollega med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Som tandsköterska har du ett varierat arbete som innefattar assistans, sterilarbete och receptionsarbete men också mera självständigt arbete i form av delegerade uppgifter som anestesi och avtryckstagning. Vi ser gärna att du vill arbeta med profylax och ha egna patienter. Som tandsköterska delar man också på olika ansvarsområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning, tidigare erfarenhet av yrket är meriterande. Du trivs med att ta egna initiativ och att arbeta delegerat och i det dagliga kliniska arbetet är egenskaper som att vara förutseende och ligga steget före förmågor som vi gärna ser hos dig. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Det betyder att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket samt god datorvana. Därtill lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 februari. Referensnummer A845996.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Caroline Kjellén, Klinikchef

Telefon: 0340-64 90 40

Ann-Catrine Bengtsson , Vision

Telefon: 070-51 54 751