Ledigt jobb

Barnmorska till Kvinnohälsovården och BB/Förlossning, Halmstad

Sista ansökningsdag: 25 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder nu en rotationstjänst mellan Kvinnohälsovården Halmstad och BB/Förlossning Halmstad.

Kvinnohälsovården ingår i verksamhetsområdet Kvinnohälsovård och ungdomsmottagningar Halland. Kvinnohälsovården söder har utgångspunkter i Halmstad, Hylte och Laholm. I vårt upptagningsområde har vi cirka 1 600 nyinskrivna gravida per år. Vid Kvinnohälsovården arbetar specialistläkare, barnmorskor, psykolog, dietist, undersköterskor samt sekreterare i team. Vi har ett nära samarbete med Kvinnosjukvården vid Hallands sjukhus. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Kvinnohälsovården i Halmstad - Hylte - Laholm. Vi arbetar med gravida och att leda föräldragrupper, gynekologisk cellprovtagning och preventivmedelsrådgivning. Tjänstens placering är i Halmstad.

På Hallands sjukhus Halmstad kommer du att arbeta med vanligt förekommande barnmorskeuppgifter inom BB Halmstads arbetsområden, rotation inom enhetens arbetsområden förekommer. BB/Förlossningen Halmstad har idag cirka 2 000 förlossningar/år från graviditetsvecka 28. Vi har ett nära samarbete inom Kvinnokliniken och med Barnkliniken som har en neonatalavdelning med samvårdsplatser. Vi har god bemanning, positiva medarbetare med flexibla arbetsscheman som roterar mellan förlossning, antenatalavdelning, graviditetsmottagning, BB och BB-mottagning.

Kvalifikationer

Vi eftersträvar en barnmorska med flexibilitet och nytänkande i vårdkedjan mellan Kvinnohälsovården och Förlossning/BB. Du har erfarenhet av förlossnings- och/eller BB-vård samt mödrahälsovård. Du är som person flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har intresse och energi för kvalitets- och utvecklingsarbete med fokus på verksamheternas mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 november. Referensnummer ADH 103/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helén Allgulin, Avdelningschef KHV Halmstad, Hylte och Laholm

Telefon: 070-14 81 926

Lise-Lotte Havasi, Avdelningschef, BB/Förlossning Halmstad

Telefon: 035-13 66 63

Lena Bryntorp, Vårdförbundet

Telefon: 035-14 60 78

Sandra Enlund, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 66 60