Ledigt jobb

2 Dietister till Rehabiliteringskliniken med uppdrag inom närsjukvården

Sista ansökningsdag: 8 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter och medicinska sekreterare inom specialistsjukvården på Hallands sjukhus samt dietister inom närsjukvården.
Dietistverksamheten kommer under en femårsperiod utöka antal dietisttjänster inom regionen.

Under 2019 innebär det en förstärkning med tre dietisttjänster inom närsjukvården fördelade mellan Kungsbacka, Varberg och Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete kommer i huvudsak att bestå av enskilt patientarbete, gruppföreläsningar samt utbildning av vårdpersonal. Arbetet kommer även innefatta nutritionsomhändertagande för patienten inom hemsjukvården, hembesök och digitala möten kan därmed förekomma. Du kommer att jobba med en bredd av diagnoser mot vuxna och barn samt samarbeta med vuxenhabiliteringen.

Du kommer jobba nära närsjukvårds kollegor inom övriga orter för utveckling av vårdriktlinje och kostinformation.

Du kommer att ha din placering på en ort men arbete på övrig ort kan förekomma, där du i sådana fall reser på arbetstid. Vänligen uppge i din ansökan önskemål om placering i första hand.

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist, gärna med några års klinisk erfarenhet. Som person har du lätt för att samarbeta, är flexibel, strukturerad och självgående. Du har en god förmåga till kommunikation med både patienter och personal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Heltid eller enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 3 juni eller efter enligt överenskommelse Placering; 1 dietist i Halmstad och 1 dietist i Varberg
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 8 mars. Referensnummer A850009.

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 8 mars.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristina Privér, Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 59

Caroline Törnklev, Leg. Dietist

Telefon: 0300-56 26 41