Ledigt jobb

Ekonomibiträde till Munkagårdsgymnasiet

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Inom Kultur och Skola finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt naturbruksgymnasiet Munkagård. Munkagård är ett yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringarna skog, trädgård, lantbruk och djurvård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m.

Brinner du för service och att sätta gästen i centrum? Gillar du att jobba med säsongens grönsaker? Då är tjänsten som ekonomibiträde i Mukagårdsgymnasiets kök något för dig. Mukagårdsgymnasiets kök är ett tillagningskök där vi serverar ca 200-300 portioner lunch, 100-140 portioner frukost samt har vi ett flertal fikakorgar per dag.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med flera olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering, egenkontroll, varumottagning, beställningar, disk och städ. Matlagning vid sjukdom och ledigheter kan förekomma. Goda kunskaper i specialkoster är ett måste. Under loven så kommer du att få arbeta med städ.

Du bidrar till att produktionen fungerar, att maten kommer fram i rätt tid och med rätt kvalitet. Du ska även ha fokus på ett positivt bemötande och medverka till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande samt flerårig erfarenhet av arbete, gärna i kök. Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av vardagen. Grundläggande kunskaper inom specialkost är en förutsättning. Datorvanan är god vilket krävs då du själv registrerar din frånvaro i Personec och tar del av information på vår hemsida och vårt intranät. Du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP. Din förmåga att förstå och använda svenska språket, både muntligt och skriftligt är mycket god. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet och vi tror därför att du håller dig frisk genom någon form av träning och ett hälsosamt liv.

Som person är du ansvarstagande, tar egna initiativ, har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet i ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2019-07-29
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer A857365.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Yvonne Dammvik, Kost- och städchef

Telefon: 0340-48 09 39

Mats Persson, Kommunal

Telefon: 0346-575 08