Ledigt jobb

Är du Vårdcentralen Oskarströms nya Specialistläkare i allmänmedicin?

Sista ansökningsdag: 15 april Ansök nu

Är du en person som vill jobba på en arbetsplats som ger möjlighet till kunskap- och kompetensutbyte mellan en bredd av professioner? Söker du variation i det dagliga arbetet och möjligheten att påverka utvecklingen av din verksamhet? Då är Vårdcentralen Oskarström en arbetsplats för dig!

Vårdcentralen Oskarström är en trivsam vårdcentral med ca 5 200 listade patienter. Verksamheten är förlagd i nyrenoverade lokaler. Vårdcentralen består av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vår personalgrupp är ett gott gäng, som är vana vid att arbeta i team. Vi är en arbetsgrupp som arbetar aktivt med förbättringsarbete enligt Lean. Vi lägger stor fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss i. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

Vi söker nu en läkare som vill bli en del av vårt team!

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som Specialistläkare inom allmänmedicin hos oss möter du en spännande variation av arbetsuppgifter med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för allmänspecialist på vårdcentral. Vi ser gärna att du tillsammans med oss vill delta i det spännande arbetet att tillgodose våra patienters behov och hålla en hög och uppdaterad medicinsk kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med några års erfarenhet. För att trivas hos oss måste du uppskatta att jobba i team, varav god samarbetsförmåga är viktigt. Och förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang, mångsidighet och gott bemötande. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Vidare ser vi att du som person är ansvarsfull, initiativrik, öppen och glad. Du tillför kompetens och arbetsglädje till vår vårdcentral, vilket vi även hoppas få ge dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde 2019-05-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 april. Referensnummer A851047.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Ek, Verksamhetschef Oskarström

Telefon: 073-143 20 98

Magnus Garell, Hallands läkarförbund

Telefon: 035-146200