Ledigt jobb

Dietist till Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 8 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter och medicinska sekreterare inom specialistsjukvården samt dietister inom närsjukvården på Hallands sjukhus.

Region Halland har fått ett utökat uppdrag och kommer från 2019 att ansvara för patienter inom kommunal vård med nutritionsproblem såsom dysfagi och malnutrition. Tjänsten kommer vara organiserade under rehabiliteringskliniken. Det nya uppdraget har medfört ökad dietistresurs mot närsjukvården och specialistsjukvården i Halland.

Arbetsbeskrivning

Du kommer främst att arbeta med dysfagi och malnutrition inom både specialistsjukvården och närsjukvården, men även med andra diagnosområden inom närsjukvården som delas upp mellan dig och kollegor inom närsjukvården.

Inom specialistsjukvården kommer du att jobba mot neurologi, både slutenvård och öppenvård. Det kommer att innebär deltagande vid ronder på avdelning, möta patienter själv eller ihop med andra yrkesgrupper på avdelning och på mottagning samt delta i vårdteam inom neurologi.

Inom närsjukvården kommer du att få vara med i uppstarten av det nya uppdraget gällande att ta hand om patienter inom kommunal vård med malnutrition och dysfagi. Detta kommer att ske ihop med kollegor inom närsjukvården samt andra yrkesgrupper i närsjukvården och kommunen.

Patientarbete sker främst i form av enskild nutritionsbehandling på dietistmottagningen, men även via telefon- och videomöten. Enstaka hembesök kan förekomma och bil tillhandahålls via regionen. Du kommer att ha samarbete med ansvarig vårdpersonal såsom exempelvis sjuksköterska, läkare eller hemtjänstpersonal kring nutritionsuppföljning för patient. Utöver enskilda patientkontakter så förekommer kostinformation för patienter i grupp samt utbildning av personal.

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist, gärna med några års klinisk erfarenhet. Körkort krävs.
Som person har du lätt för att samarbeta, är flexibel, strukturerad och självgående. Du har god förmåga att kommunicera med både patienter och personal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde i juni eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 8 mars. Referensnummer A849997.

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 8 mars.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristina Privér, Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 59

Caroline Törnklev, Leg. Dietist

Telefon: 0300-56 26 41