Ledigt jobb

Semestervikarier sökes till Städservice i Halland

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Arbetsuppgifterna innefattar städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på Vårdcentraler och Folktandvårdskliniker i Halland samt Kungsbacka sjukhus.

Kvalifikationer

Om du blir aktuell för sommarjobb hos oss måste du ha fyllt 18 år innan semestervikariatet börjar, detta gäller för jobb på vårdcentraler och folktandvårdskliniker i Halland. För jobb på Kungsbacka sjukhus behöver du ha fyllt 17 år. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av städ. I arbetet ingår kontakter med patienter, anhöriga och vårdpersonal så därför ser vi att du är en social och utåtriktad person som har lätt för att kommunicera med andra. Du har god förmåga att vara flexibel och kan prioritera mellan arbetsuppgifter då det behövs.

Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att jobba hos oss inom Städservice Halland är du välkommen på drop-in-intervju:
* Onsdag 6 februari 2019 kl. 16:00 - 19:00 i Restaurang Siv, Varbergs sjukhus
(ingång vid vårdavdelningsentrén).

* Torsdag 7 februari 2019 kl. 16:00 - 19:00 i Restaurang Galaxen på Hallands sjukhus Halmstad (ingång vid huvudentrén).

* Onsdag 20 februari 2019 kl. 16:00 - 19:00 på Kungsbacka sjukhus (ingång vid huvudentrén).

Det är drop-in och du behöver inte anmäla dig eller söka arbetet innan. Har du inte möjlighet att komma då, får du gärna ansöka via webben.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen på drop-in-intervju och/eller att skicka in din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde juni 2019, eventuellt tidigare efter behov.
Antal tjänster
20

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer RGS 94/18.

Övrigt

Vi kommer att rekrytera löpande under ansökningstiden, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Kronberg, Avdelningschef, Städservice

Telefon: 035-13 14 25

Anne Hedbris, Avdelningschef, Städservice

Telefon: 0340-48 11 92

Josefine Ban, Kommunal

Telefon: 035-13 19 64