Ledigt jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Fysiologi, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 30 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Hallands sjukhus är indelat i flera områden där Medicinkliniken ingår i område 1 tillsammans med Medicinkliniken i Varberg, Akutkliniken och Infektionskliniken Halland. Medicinkliniken i Halmstad består av fem vårdavdelningar samt ett antal öppenvårdmottagningar där Klinisk Fysiologi ingår.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av planerad och akut verksamhet i nära samarbete med andra yrkeskategorier. En stor del av verksamheten består av kardiologiska undersökningar som till exempel ekokardiografi, arbets-EKG och myokardscintigrafier. Vi utför även neurologiska undersökningar såsom EEG och carotis duplex.

Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter. Som medarbetare hos oss erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling inom arbetsområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi.

Vi värdesätter samarbetsförmåga och flexibilitet högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2019-10-31, med ev. möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 september. Referensnummer HS 237/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

David Buchebner, Avdelningschef

Telefon: 035-17 43 90

Mikael Öhman, Biomedicinsk analytiker

Telefon: 035-13 15 86

Juliska Tot-Wikström, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 13 39