Ledigt jobb

Utvecklare/Kommunikatör till Verksamhetsstöd IT, Halmstad

Sista ansökningsdag: 17 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

IT-service Region Halland har till uppgift är att ge IT-stöd till alla verksamheter inom Region Halland samt privata vårdgivare. I IT-service uppdrag ingår deltagande i projekt samt förvaltnings- och specialistroller inom beslutad förvaltningsmodell. Även daglig drift, underhåll av klienter, skrivare, kommunikationsnät och servers är viktiga uppgifter i uppdraget. Vårt arbetssätt är processinriktat och vi är certifierade inom områdena kvalitet och informationssäkerhet.

IT-service har utgångspunkt i Halmstad respektive Varberg och våra medarbetare är fördelade på 6 avdelningar.

Inom området Kommunikation bedrivs en omfattande verksamhet där vi utvecklar och förvaltar både interna och externa webbplatser. Vi är inne i en stark förändringsprocess med skifte av såväl teknik som arkitektur.

Arbetsbeskrivning

Objektspecialist till objekt Kommunikation, samarbete och söktjänster ska arbeta med följande uppdrag:
- Support och användarstöd till redaktörer för SharePoint 2010 och Wordpress
- Webbpublicering i SharePoint 2010 och Wordpress
- Arbeta med målgruppsanpassad kommunikation och struktur för webbplatserna
- Kravinsamling och bearbetning av krav från redaktörer.

I Region Halland tillämpas flexibel arbetstid och som anställd har du tillgång till andra förmåner. Hos oss finns möjlighet till distansarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minimum gymnasieutbildning och gärna högskoleutbildning. Du har goda kunskaper i webbpubliceringsverktyg samt i hur man skriver för webb.

Som person är du prestigelös, social och har lätt för att samarbeta. Du är välstrukturerad, noggrann och analytisk. Vi ser även att du är en initiativrik visionär med en stark egen drivkraft. Goda kunskaper i svenska och engelska erfordras.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2019-12-31.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 februari. Referensnummer A847708.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Pelle Claesson, Avdelningschef

Mobil: 072-385 13 28

Inger Ivarsson, Vision

Telefon: 0340-48 17 98

Özlem Arabaci, Saco

Telefon: 035-13 11 00

Lena Ljungberg, Kommunal

Telefon: växel 0340-48 10 00