Ledigt jobb

Leg. Psykolog sökes till Barnhabiliteringen, Falkenberg och Varberg

Sista ansökningsdag: 28 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Habiliteringen i mellersta Halland arbetar mot Falkenberg och Varberg och ger habiliterande insatser till barn, unga och vuxna med olika former av funktionsnedsättningar. Här finns stor samlad erfarenhet, lust och vilja till ständig utveckling. Nu söker vi psykolog till såväl mottagningen i Falkenberg som i Varberg.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar i ett tvärprofessionella team med avsikt att se personen i ett helhetsperspektiv. Arbetet sker i nära teamsamverkan och förläggs både på och vid behov även utanför enheten. Teamet består utöver psykolog av arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, läkare, fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterska och specialpedagog. I teamet ansvarar du för det psykologiska utrednings- och behandlingsarbetet för barn och ungdomar med olika typer av funktionsnedsättningar och bidrar med det psykologiska perspektivet i teamet. Kartläggning av barnets funktion och behov av insatser sker i nära samarbete med övriga medlemmar i teamet.

Att arbeta som psykolog på habiliteringen innebär att du får möjlighet att arbeta med en bredd som är både utmanande och inspirerande. Habiliteringen i Region Halland arbetar med ständigt förbättringsarbete och för oss är det viktigt att hela teamets kompetens tas tillvara samt att vi kan erbjuda enhetlig vård över hela länet. Du kommer att ingå i gruppen av psykologer som arbetar på habiliteringen i Region Halland och där utvecklas verksamheten genom regelbundna yrkesträffar. Du kommer att få en gedigen introduktion och en utsedd mentor som kommer att finnas som stöd under ditt första anställningsår.

Vi värnar om en god arbetsmiljö. På habiliteringen har du regelbunden handledning och det finns möjligheter till kompetensutveckling som är relevant för uppdraget. Du kommer antingen att arbeta i Falkenberg eller Varberg.
I ditt uppdrag som psykolog kan förekomma besök utanför mottagningen varför B-körkort är ett krav. Leasingbilar finns att tillgå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, helst med erfarenhet av habiliteringens målgrupp och med kunskaper inom psykologiskt utrednings- och behandlingsarbete.

Teamarbete är en förutsättning för habiliteringens arbete och därför är det viktigt med god samarbetsförmåga med såväl teamkollegor, patientens nätverk som med samverkanspartners. Vidare är du bra på att motivera andra samt ge råd, stöd och skapa möjligheter till utveckling för hela teamet. Du är öppen för att lära nytt och bidrar i teamet med dina kunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde i Varberg: Snarast enligt överenskommelse. Tillträde i Falkenberg: 19-06-15 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 februari. Referensnummer A848666.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena-Britt Sjöholm , Avdelningschef

Telefon: 0720-83 79 75

Julia Wramling , Saco

Telefon: 0340-48 15 68