Ledigt jobb

Psykolog sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen, Falkenberg

Sista ansökningsdag: 24 februari Ansök nu

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatrimottagningen (VPM) i Falkenberg är en specialistpsykiatrisk mottagning med ca 30 medarbetare som arbetar i tvärprofessionella team, i samarbete med såväl heldygnsvård som närsjukvård. I teamen ingår läkare, psykologer, socionomer, sjuksköterskor, skötare och arbetsterapeut. Målgruppen är personer över 18 år med svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolärt tillstånd, personlighetsstörning, autismspektrumtillstånd, ADHD, psykotiska tillstånd och suicidalitet.

Vi söker nu en psykolog som vill bli en del av vårt team!

Arbetsbeskrivning

Som psykolog på Vuxenpsykiatriska mottagningen i Falkenberg kommer du att ingå i ett av våra allmänpsykiatriska team där vi samarbetar tvärprofessionellt. Du kommer att vara del av en ambitiös psykologgrupp som består av fem psykologer. Psykologgruppen har regelbundna yrkesmöten där utredning- och behandlingsarbete diskuteras, kollegial samverkan uppmuntras. Arbetsuppgifterna består av diagnostiska bedömningar, nybesök och psykoterapibedömning, samt bedriva psykologiskt behandlingsarbete med patienter i specialistpsykiatrins målgrupp.

Vi eftersträvar en bredd i behandlingsutbudet och bedriver psykodynamisk psykoterapi, kognitiv beteendeterapi samt dialektisk beteendeterapi. Du kommer att erbjudas handledning i både utrednings- och psykoterapiarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du har en bred kompetens av psykologiskt utrednings - och behandlingsarbete och erfarenhet av arbete inom specialistpsykiatrin. Du får gärna ha erfarenhet av tvärprofessionellt teamarbete. Önskvärt är även erfarenhet av att leda olika typer av gruppbehandlingar. Körkort B är ett krav.

Du engagerar dig i förbättringsarbeten och tar ansvar för att utveckla verksamheten. Du är ambitiös och professionell i din yrkesroll och har patientens behov i tydligt i fokus för ditt arbete. Du har en helhetssyn på ditt arbete och en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 februari. Referensnummer A847035.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Marie-Louise Nilsson, Avdelningschef

Telefon: 0346-560 87

Facklig företrädare nås via växel

Telefon: 035134800