Ledigt jobb

Överläkare till Kvinnokliniken, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 7 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Kvinnokliniken Halland är uppdelat på två utbudspunkter; Halmstad och Varberg med gemensam verksamhetschef.

Kvinnokliniken Halland har ca 4 000 förlossningar per år jämnt fördelat mellan Halmstad och Varberg. I Halmstad finns närhet till neonatalavdelning och vi förlöser patienter från graviditetsvecka 28. Inom Gynekologin har vi operationsmöjlighet inkl. robot kirurgi, onkologisk verksamhet samt vanlig mottagningsverksamhet. Vårdavdelning med både elektiv och akut vård.

Som överläkare/specialistläkare hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom Gynekologi och/eller Obstetrik. Anställningen är på Kvinnokliniken Hallands sjukhus med placering i Halmstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi/obstetrik. Gärna med lång erfarenhet och bakjourskompetens. Erfarenhet inom Gynekologisk onkologivård och Cytostatikabehandling är önskvärt men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Erfarenhet krävs.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 april. Referensnummer A859221.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Åsa Johansson, Avdelningschef Kvinnokliniken Hallands sjukhus

Telefon: 035-13 66 79

Gith Eng, överläkare, Hallands läkarförening

Telefon: 035-14 77 83