Ledigt jobb

Sjuksköterska natt sökes till avd. 4A, Medicinkliniken Varberg

Sista ansökningsdag: 8 april Ansök nu

Vill du vara med och arbeta på en vårdavdelning, där det finns utrymme för att tänka nytt och utveckla arbetssättet till det bästa utifrån patientsäkerhet och arbetsmiljö? Vi söker nu en sjuksköterska natt till avd. 4A.

Avdelning 4A har 18 vårdplatser och inriktning mot nefrologi och gastroenterologi. På natten arbetar två sjuksköterskor ihop med en undersköterska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på avd. 4A får du ett omväxlande arbete och blir en viktig del av teamet runt patienten. Fokus ligger på patientsäker vård och god nattsömn för våra patienter.

Du har som sjuksköterska natt hos oss 32 timmars arbetsvecka på en vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som tycker om att kunna lite av mycket då det förekommer patienter med många olika diagnoser. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande, men det är inget krav. Som person kan du arbeta såväl självständigt som i team, du är lyhörd för patienter och kollegor och du har ett gott förhållningssätt.

Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska, eller har högst sex månaders erfarenhet, din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska samt en trygg och bred introduktion i yrket.
Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 8 april. Referensnummer HS 261/18 - Kopia.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johanna Grimbeck, Avdelningschef avd. 4A

Telefon: 0340-66 27 18