Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till avd. 23, Psykiatriska kliniken i Varberg

Sista ansökningsdag: 25 februari Ansök nu

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Avdelning 23 ligger på Psykiatriska kliniken i Varberg, vi tar huvudsakligen emot patienter för utredning och behandling av schizofreni och andra psykossjukdomar. Vi bedriver verksamhet dygnet runt och har 12 vårdplatser på avdelningen. Arbetet sker i nära samarbete med de psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i norra länsdelen.

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation, sköta bokningar, ankomstregistreringar, samt mottagande av samtal per telefon och andra administrativa uppgifter såsom intyg, skanning och posthantering. I arbetsuppgifterna ingår även administrering av ärenden till förvaltningsrätten gällande tvångsvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi.

Du som söker ska ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt, kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du bör vara noggrann, flexibel och lyhörd. Det är meriterande med erfarenhet som medicinsk sekreterare, men inget krav, samt kunskaper i dokumentationssystemet VAS. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 februari. Referensnummer A847442.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mikael Nilsson, Avdelningschef

Telefon: 0702-88 70 06

Ann-Catrine Bengtsson, Vision

Telefon: 0705-15 47 51