Ledigt jobb

Är du vår nya Tandläkare? Folktandvården Falkenberg söker ny kollega!

Sista ansökningsdag: 28 oktober Ansök nu

Vill du arbeta på en större klinik med närhet till flera professioner och med möjlighet att nischa dig? Då är Folktandvården Falkenberg en arbetsplats för dig.

Folktandvården Falkenberg är lokaliserade i nybyggda och moderna lokaler och där kommer du jobba tillsammans med 36 kollegor inom olika professioner. Kliniken har närhet till innerstadens puls samtidigt som den är vackert benägen vid Ätran. Här har du också en kort promenad till både bussar och tåg, men vi kan också erbjuda dig goda parkeringsmöjligheter.

Vi erbjuder all slags tandvård för både vuxna och barn. Vi tror på att ständigt höja kompetensen på kliniken och bjuder regelbundet in föreläsare och specialister. Det är också viktigt att man själv ska kunna nischa sig inom ett område som man finner intressant allt från tandvård för barn och protetik till parodontologi. I vårt arbete samarbetar vi med en specialist i parodontologi och vi har också ett nära samarbete med Folktandvården i Ullared/Vessigebro. Ortodonti är inrymd i samma lokaler.

Till hösten tänker vi bilda arbetslag med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Målsättningen är att skapa stabila team som har täta dialoger och stöttar varandra och planerar verksamheten utifrån egna förutsättningar.

Vi har 14 000 patienter och vill gärna ta emot fler. Vi som arbetar här har varierande bakgrund och erfarenhet och vi har ett gott medarbetarskap som du kommer att bli en del av. Så söker du en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas i en riktning som motiverar dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss på Folktandvården Falkenberg.

Arbetsbeskrivning

Vi på Folktandvården Falkenberg söker nya kollegor. I rollen som tandläkare kommer du att arbeta med både barn och vuxentandvård, delta på terapimöten och planera verksamheten i ditt team.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete tillsammans med en bredd av olika professioner. Introduktionen hos oss är anpassad efter dina erfarenheter och behov. Du får också handledare som stöttar dig under din första tid hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare gärna med något eller några års yrkeserfarenhet där du har jobbat med såväl bastandvård och gärna viss protetik.

Vidare ser vi att du:
Har intresse och engagemang att arbeta med såväl vuxna som barnpatienter.
Har allmänna IT-kunskaper.
Har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala.
B-körkort är önskvärt.

Du är en person som tar ansvar för såväl din egen som folktandvårdens utveckling. Du är intresserad av systematiska förbättringar och bidrar till kunskapsutbyte. Att driva idéer och söka nya arbetssätt är något som engagerar dig. Vidare ser vi att du är omvärldsbevakande och uppdaterad kring teknik. Du är flexibel i ditt arbetssätt och tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 oktober. Referensnummer NSVH 196/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maud Elfström, Klinikchef

Telefon: 0346-562 50

Mats Michaelsson Nilsson, Saco

Telefon: 0346-562 50