Ledigt jobb

Är du Tandtekniska laboratoriet Hallands nya Tandtekniker?

Sista ansökningsdag: 24 februari Ansök nu

Vill du arbeta i ett fullservice labb som erbjuder all typ av tandteknik? Trivs du i en självständig roll där det också ingår kundkontakt? Då har vi tjänsten för dig!

Tandtekniska laboratoriet Halland ligger i centrala Halmstad , ett par minuters gångväg från centralstationen. Våra lokaler ligger på samma våningsplan som Folktandvården City och Tandregleringen Halmstad vilket erbjuder en närhet till flera professioner och en arbetsmiljö där vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi delar även fika- och lunchrum tillsammans vilket bidrar till en rolig och social samvaro med många personer inom yrket. Här finns det även Backoffice, som hjälper till med journalhantering, kalla patienter etc.

Tandtekniska laboratoriet Halland är ett fullservicelabb och erbjuder all typ av tandteknik. Detta gör att du som anställd får ett varierande arbete och en bredd i din kompetens. Laboratoriet uppgraderades nyligen med ny digital teknik i form av digital scanner, digital printer och fräs. Vår framtida ambition är att fortsätta att utvecklas inom digitalisering tillsammans med våra samarbetspartners. Som medarbetare hos oss ser vi gärna att du är delaktig i labbets utveckling.

Som tandtekniker hos oss blir du en del av ett gott gäng på fyra personer med stor arbetsglädje och mycket kunskap och erfarenhet. Här har vi närhet till skratt och stöttar varandra i vardagen. Vi tror inte på hierarki utan tar gemensamma beslut som en enad grupp. Flera av våra medarbetare har arbetat länge på laboratoriet, vilket vi ser som ett bevis på att de trivs hos oss. Som ny tandtekniker ser vi till att ge dig en gedigen introduktion så att du känner dig trygg i din roll.

Då en av våra medarbetare ska gå i pension söker vi nu en ny tandtekniker till Tandtekniska laboratoriet Halland. Låter det som något för dig? Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Eftersom vi är ett fullservicelabb så har du i rollen som Tandtekniker en stor variation på arbetsuppgifter. Det kan vara allt från att göra tandställningar, proteser och apnéskenor till att fräsa en krona eller bro. Som tandtekniker är du självständig i din roll och lägger upp ditt eget arbete utefter givna deadlines. I rollen ingår även en hel del kundkontakt, där man bollar idéer och ska kunna ge rekommendationer till beställare. Eftersom vi är ett mindre labb kan du påverka din arbetsdag och ditt schema tillsammans med dina kollegor vi jobbar efter frihet under ansvar.

Eftersom du som medarbetare i Region Halland är en värdefull tillgång är vi glada över att kunna erbjuda dig flera förmåner! Du erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, fri sjukvård, föräldrapenningtillägg eller kanske vill du hyra (leasa) bil, cykel eller dator till ett förmånligt pris.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en tandteknisk utbildning i bagaget. Vi ser gärna att du har erfarenhet av avtagbar protes eller åtminstone intresse för området. Intresse för övriga tandtekniska områden lägger vi självklart också stor vikt vid. Vidare har du allmänna IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift. B-körkort är önskvärt.

Som person är du självständig, noggrann och trivs i en serviceinriktad roll där du har kundkontakt. Du är en positiv person som känner stort engagemang och är öppen för förändringar. Du bör även vilja vara en del av labbets utveckling genom att vara nyfiken och komma med nya tankar och idéer. Vi arbetar i ett litet arbetslag där flexibilitet och samarbete är centralt hos oss är det viktigt att man vill dela med sig av sin kunskap och sina färdigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 februari. Referensnummer A846163.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ann-Sofie Mårtensson, Verksamhetschef/labchef

Telefon: 035-13 44 72

Maja Begolli, SRAT

Telefon: 035-13 44 72